fbpx
 

Het is weer tijd voor… de zomer-zangworkshops! Met op 5 juli a.s. de opening van het “seizoen”: Klassieke duetten! Deze zangworkshop, die in de middag plaats vindt, zal in de avond worden afgesloten met een live concert door de deelnemers bij kaarslicht, geheel in Italiaanse sfeer!

Zang-workshop duetten Irene de Raadt Zangles Amstelveen

Na het succes van de vorige workshops (o.a. ademsteun, performance training, West Side Story…) en de mooie reacties hierop geef ik op veler verzoek een
Zangworkshop Klassieke Duetten.

Tussendoor gaan we eten in Italiaans restaurant “Anticho Borgo” (op eigen kosten, maar tegen gereduceerd tarief.)

 

 

 

 

Concerto di Duetti d’Amore in Pallazo Irene

‘s Avonds gaan om 20 uur de deuren open voor de gasten (elke deelnemer mag 4 gasten uitnodigen, maar ook geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om te komen kijken, graag even vooraf per mail), die een Italiaans aperitief en hapje wordt aangeboden.

Zangworkshop duetten Irene de Raadt3Om 20.30 begint het programma, elke deelnemer zingt hierbij één of twee duetten en eventueel (indien de tijd het toelaat) een solo-lied.
Na afloop (ongeveer 21.30) is er gelegenheid tot napraten en borrelen in de feeëriek verlichte tuin en mijn huis, wat voor de gelegenheid tot “Palazzo Irene” is omgetoverd in geheel Italiaanse sfeer.

Voor muzikale begeleiding wordt gezorgd.
Enkele voorbeelden van aria’s zijn: La Ci Darem La Mano van Mozart, Ich Wollt, Meine Lieve Ergösse Sich van Mendelsohn, Sul’Aria (Briefduet) van Mozart. Als je zelf een aria wilt zingen, laat het dan graag weten, dan kan ik daarmee rekening houden. Solostukken ook graag doorgeven.

Aanmelding via email. Geef ook even het aantal gasten door wat naar je komt luisteren.

Zangworkshop Duetten Irene de Raadt6

Datum

Zondag 5 juli

Tijd workshop

14.00-17.30 uur.

Aanvang concert

20.30 uur (deur open 20.00 uur)

Dresscode

voor de avond: chic, deelnemers: liefst gala/cocktail.

Kosten

voor deelname aan de workshop plus uitvoering zijn 60 euro per persoon.

Gasten

krijgen gratis entree plus twee glaasjes prosecco en een Italiaans hapje en wanen zich voor een avond in Italië!