fbpx
 

Irene de Raadt is een klassiek zangeres die daarnaast al vele jaren ook op jazz- en poppodia te vinden is. Ze speelde tevens de hoofdrol in de “West Side Story”. Al even veelzijdig als haar stem en gevarieerde repertoire is haar begeleiding: Irene zong al met vele orkesten, maar treedt ook op in kleine sfeervolle setting met pianist. 

Boek Irene:
– als openings- of afsluitingsact
– bij een productpresentatie of kick-off
– als muzikaal intermezzo van een diner, congres of beurs
– als muzikale begeleiding van een modeshow of personeelsdiner
– als “easy listening” tijdens een receptie of diner

Ervaring

Met haar stem, uitstraling en jarenlange ervaring op diverse podia in binnen- en buitenland heeft Irene haar sporen in de entertainmentwereld dubbel en dwars verdiend. Zij is met haar diverse achtergronden in de klassieke/crossover en pop/jazz-wereld inzetbaar voor vele gelegenheden. Hieronder geven wij u graag mogelijkheden en suggesties waarvoor u Irene de Raadt kunt boeken. Irene kan zelf haar geluid en licht verzorgen tot ca. 150 personen en achtergrondmuziek tijdens de pauzes.

Mini-concert of easy listening

Irene kan een (mini-)concert geven of intermezzo verzorgen, maar is ook te boeken als sfeermaker met feelgood pop en jazz (achtergrond-) muziek met haar pianist tijdens een receptie of diner. Ook heeft Irene veel ervaring als zangeres tijdens de huwelijksceremonie.

Boekingen

Wilt u graag meer informatie of wilt u weten wat het meest geschikt is voor uw gasten? Mail naar info@irenederaadt.com. Wij geven u graag advies!