fbpx
 

Online zangles en pianoles via Zoom

Al sinds vóór de corona-pandemie gaf ik al online zanglessen en pianolessen. Niet alleen is dit een goede mogelijkheid, om, met inachtneming van de maatregelen, veilig les te volgen, het heeft nog meer voordelen!

Enkele pluspunten aan online zangles of pianoles:
Geen lange reistijden, geen vervoersproblemen, niet meer wachten in de auto tot de les begint, niet meer bang hoeven te zijn dat je iemand aansteekt als je wat grieperig bent, zijn slechts een paar van de positieve kanten van online les volgen. Door de frontale camera kun je elkaar goed aankijken en is er goed contact, en het geluid is door de geavanceerde Zoom updates kristalhelder! Zangers kunnen gewoon begeleid worden door de piano, bladmuziek kan gedeeld worden en aangetekend, en voor de pianolessen is er een tweede overheadcamera. Ook kunnen de lessen opgenomen worden indien gewenst, zodat je op een later tijdstip de les nog eens kunt herhalen.

De lessen worden gegeven via Zoom. De tarieven zijn dezelfde als bij de gewone lessen. Stuur een mail om een afspraak te maken!

Ik coach inmiddels ook zangdocenten, pianodocenten en andere muziekdocenten die graag willen leren hoe zij een geweldige, leuke, leerzame muziekles kunnen geven.

Op dit moment zijn bijna alle plekken in mijn agenda vol maar er zijn nog een paar plekjes misschien. Neem gerust contact op voor meer informatie via info@irenederaadt.com.