fbpx
 

Reviews Zangles en Pianoles

Irene geeft sinds 2003 les en heeft in deze tijd ruimschoots haar sporen verdiend.
Lees hieronder enkele geverifiëerde ervaringen van zang- en pianoleerlingen.
Deze en meer reviews kun je vinden op Google en Master the Art of Singing.
Bekijk ook eens de reacties op concerten:

HET BESTE UIT IEDER’S STEM EN PIANOSPEL HALEN

“Ik geniet elke dag van het werken met mijn studenten.”

Ik geef les sinds 2003 en ik heb genoten van elke minuut. Het is zo’n eer om al deze leuke en interessante mensen te begeleiden in onze gezamenlijke passie: het uiten van je emoties in je stem, zingend, acterend of als spreker of als pianist.
Ik doe mijn best om elke les zowel leerzaam als plezierig te laten zijn, dit vraagt concentratie, doceervaardigheden, helder en duidelijk formuleren, ondersteunen en dit altijd met geduld en plezier. Ik vind dat een interessante en dankbare uitdaging. Ik draag al deze jaren een glimlach door mijn studenten! Dank jullie wel!”

Irene | Zang- & Pianodocente

BLOKKADES OVERWINNEN

“Irene heeft me weer plezier en zelfvertrouwen gegeven in het zingen en optreden”

Ik heb jarenlang met heel veel plezier les gehad van Irene. Samen hebben we enorm aan mijn techniek gewerkt en mooie opnames gemaakt.
Ze geeft je tijdens de les zeer goede oefeningen mee, bijvoorbeeld voor klankvorming, de juiste lichaamshouding en ademsteun. Ontzettend belangrijk! Ik ben daardoor erg vooruit gegaan als zangeres. Ze heeft me met een aantal nummers (die ik alleen nooit aan had gedurfd) dwars door mijn blokkades heen gecoacht, waardoor ik veel verder kwam dan ik had gedacht.
Maar het belangrijkste is misschien nog wel: Irene heeft me weer plezier en zelfvertrouwen gegeven in het zingen. En daar ben ik haar heel dankbaar voor!
Dus zoek je een ervaren, super vakkundige en enthousiaste zangdocent, dan kan ik Irene van harte aanraden!

Romy Muste | Pop/Rock/Klassiek zangeres

TILT STUDENTEN SNEL NAAR EEN HOGER NIVEAU

“Irene zorgt dat je met plezier naar haar lessen gaat”.

Ik heb al een aantal jaar les van Irene en heb in deze tijd onwijs veel geleerd. Alles op het gebied van ademsteun, techniek en klankkleur is voorbij gekomen in haar nuttige lessen. Naast het feit dat Irene haar leerlingen snel naar een hoger niveau tilt door heel persoonlijk aan het werk te gaan is zij ook een enorm lieve en inspirerende vrouw. Ze is flexibel,  haar enthousiasme is aanstekelijk en ze zorgt dat je als leerling met plezier naar de lessen gaat. Bedankt! <3

Manouk Tjassens | Musicalster, actrice en zangeres, bekend van Sound of Music en Ciske de Rat

LEERZAME EN LEUKE ZANGLESSEN

“Ik heb zoveel geleerd!”

Irene, ontzettend bedankt voor de leerzame en leuke zanglessen! Je hebt me enorm geholpen en ik heb zoveel geleerd! Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd van je, en ik kom graag af en toe nog eens terug! Bedankt!
Groetjes, Johnny

Johnny Barentsen | Musicalster, acteur en vocalist, bekend van Soldaat van Oranje en Karin Bloemen in Carré

TIJD OM TE OEFENEN!

“Onder de indruk van haar kennis”

Vandaag had ik mijn eerste zangles bij Irene de Raadt. Ik ben enorm onder de indruk van haar kennis en manier van lesgeven. Tijd om te oefenen!

Nicky Regelink | Vocalist “the Red 17”, video director

ZEER DESKUNDIGE ZANGLERARES

“Ik kan Irene absoluut aanraden”

Sinds de zomer van 2018 heb ik zangles van Irene de Raadt. Ik kan haar absoluut aanraden. Zij is een zeer deskundige, enthousiaste zanglerares. Inmiddels heb ik een aantal mooie opnames in haar studio mogen maken, die zonder haar zeker niet zo goed waren geworden. Zoek je een zanglerares in Amsterdam/Amstelveen of online, ga dan naar Irene de Raadt!

Jan Borgers | Jazz-pop-zanger, treedt o.a. op met Koninklijk Harmoniegezelschap OBK Zeist

VEEL GEDULD EN PERSOONLIJKE BELANGSTELLING

“Een geweldige zangdocente”

Een geweldige zangdocente, die zelfs mij met mijn hopeloze stem, met veel geduld en persoonlijke belangstelling heeft leren zingen. Irene, dankzij jou kon ik met zelfvertrouwen op mijn bruiloft een lied voor mijn bruidegom zingen. Een geweldige herinnering en ik heb de lessen met ontzettend veel plezier gevolgd.

Lydia V. | Huisarts en bruid, zong een prachtig lied van Joan Baez op haar bruiloft

PERFECTE MUSICALDOCENT, VOORBEREIDEN VAN AUDITIES

“Irene ziet altijd precies de juiste techniek en details die ik mis”

Perfecte docente voor musicalzang! Irene ziet altijd precies de juiste techniek en/of details die ik mis, zelfs online! Ook helpt zij graag buiten de lessen om, mij voor te bereiden voor audities en meer.
Ik heb een heel goede ervaring gehad. :))

Rahul van Brandenburg | Musicalacteur en zanger, student Codarts Conservatorium van Rotterdam

 ELKE WEEK MET VEEL PLEZIER NAAR DE LES

“Enorm veel geleerd”

Ik raad zanglessen bij Irene erg aan. Ik heb zelf zeker 5 jaar les gehad van Irene. Ik ging er iedere week met veel plezier naartoe.
Irene weet ontzettend veel over verschillende technieken en kan je dit ook bijbrengen. Ik heb enorm veel geleerd over ademsteun tijdens het zingen tot zingen in verschillende stijlen . Ook heb ik meerdere keren mijn geoefende nummers mogen opnemen. Dit vond ik superleuk om te doen en hier leerde je ook enorm veel van. Kortom ik ben zeer tevreden over Irene’s zanglessen.!

Fleur van der Wees | Pop- musical- en klassiek zangeres

ONTZETTEND VEEL KENNIS EN ERVARING IN HAAR VAK

“Ik voelde mij gelijk op mijn gemak in de (online) les!”

Irene heeft ontzettend veel kennis en ervaring in haar vak en dit weerspiegelt zich in de lessen die ik van haar heb gehad. Ze is een erg prettig in omgang en innemend, ik voelde mij gelijk op mijn gemak in de les!

Anne Faber | Popzanger, producer, theatermaker, singer-songwriter

VEEL AFWISSELING IN DE INZING-OEFENINGEN

“Ik leer elke week bij over techniek, interpretatie en performance”

Irene geeft zeer bevlogen zangles. Ik leer elke week bij over techniek, interpretatie en performance. Er is veel afwisseling in de (inzing-)oefeningen.
Irene geeft zowel les in klassieke zang als in musical en jazz, dus voor wie af en toe zin heeft in een uitstapje naar een ander genre zijn er veel mogelijkheden.
De zangstudio is zo uitgerust dat de zanglessen heel goed online gegeven kunnen worden; een perfecte oplossing tijdens de lockdown of om geen reistijd te hebben.
Ik krijg elke week weer een hoop energie en inspiratie van de les van Irene!

Ineke van Bemmelen | Semi-professsioneel klassiek zangeres en lid van Davanti koor

ADEMSTEUN KOMT OOK BUITEN HET ZINGEN VAN PAS

“Ik vind het een grote eer om les van haar te hebben!”

Ik heb nu ongeveer een jaar zangles bij Irene en ik ben heel erg blij dat ik gestart ben. De ademsteun-technieken komen me ook heel goed te pas buiten het zingen en ik merk dat ik na een jaar meer kan dan ik verwacht had. De lessen van Irene vind ik een hele goede balans hebben en ik vind de theorie ook heel interessant om te leren.

Ik vind het een grote eer om les van haar te hebben en ik hoop dat ik nog lang les kan krijgen!

Noa den Haan | Musicalzangeres en studente

NAAST (PIANOMETHODE-)BOEKEN OOK VEEL VERSCHILLENDE EXTRA MUZIEKSTUKKEN

“De lessen zijn leuk en afwisselend”

Ik heb nu sinds een half jaar pianoles van Irene en ik heb in deze korte tijd veel geleerd. De lessen zijn leuk en afwisselend, waarbij je naast het leren uit pianoboeken ook veel leert aan de hand van verschillende muziekstukken die ze baseert op jouw interesse, bij voorbeeld Amélie filmmuziek of Moonlight Sonata van Beethoven. Ik ben iedere keer weer enthousiast na het volgen van een les!

Elise Faber | Huisarts i.o. en pianostudente

GEMAKKELIJK NIEUWE DINGEN LEREN

“Ze neemt de tijd om muziektheorie aan te leren, zodat je de muziek beter begrijpt”

Ik vind Irene echt fijn als lerares. Naast regelmatig oefenen, neemt ze ook de tijd om muziektheorie aan te leren wanneer ze een nieuw stuk doceert, zodat je de muziek die je speelt beter kunt begrijpen, waardoor het gemakkelijker wordt om nieuwe dingen te leren. 

Wim van Halewyck | Piano-leerling

INSPIREREND

“Geweldige, inspirerende lessen!!”

Geweldige, inspirerende lessen!

Gerhard Jongerden | Cross-over Tenor en pianist

TEMPO EN LESMETHODE AANGEPAST AAN DE LEERLING

“Irene is een bevlogen en invoelende pianolerares”

Onze dochter heeft sinds 2015 pianoles van Irene.
Irene is een bevlogen en invoelende pianolerares, die het tempo en lesmethode aanpast aan de leerling.
Van harte aanbevolen!

Dignus Hoen | Pianoles dochter

SPECIAAL OPTREDEN MET FILMMUZIEK UIT MOULIN ROUGE

“Dankjewel!!”

Dankjewel voor de hulp bij het studeren van “Your Song” op piano en zang voor dit speciale optreden!

Nick Bergsma | Pianoles en zangles

TOPDOCENTE!

“Irene weet professionaliteit en muzikaliteit te koppelen aan een flinke dosis inspiratie en ambitie”

Mijn zoon Leander heeft inmiddels een klein jaar zangles bij Irene. Wat een enthousiasme kan zij iedere les weer overbrengen! Irene weet professionaliteit en muzikaliteit te koppelen aan een flinke dosis inspiratie en ambitie. Leander wordt almaar een betere en ambitieuzere zanger. Topdocente!

Judith Stoelinga-Janssen | Musical-zang Leander

POSITIEVE BENADERING

“Irene is professioneel, geduldig en past zich aan onze wensen en interesses aan”

Irene geeft bijna een jaar pianoles aan onze zoon. De eerste paar maanden voor de eerste lock-down hebben bij haar thuis les gehad. Tijdens de lock-down kreeg onze zoon digitaal pianoles. In het begin was het even wennen voor onze zoon om digitaal pianoles te krijgen. Maar inmiddels gaan de pianolessen heel goed en is hij eraan gewend.
Hij is elke keer weer blij en trots als hij een nieuw lied goed kan spelen.
Irene is professioneel, geduldig en past zich aan onze wensen en interesse. Een zeker pluspunt is dat ze op een positieve manier het kind benaderd. We zijn blij dat we Irene hebben gevonden als pianodocent.

Oi-ho Cheng | Pianoles zoon

DUIDELIJKE LESSEN

“Irene is een supergoede zang-/pianodocent!!”

Irene is een supergoede zang/piano docent!!
Ze heeft er veel verstand van en ze geeft goed en duidelijk les.

Ties Tromp | Piano- en zangstudent

KUNDIGE BEGELEIDING EN INZET

“Onze dochter is nog nooit met zoveel plezier naar pianoles gegaan”

Wij zijn erg blij met Irene de Raadt als piano docente. Zij leidt onze dochter met heel veel plezier en enthousiasme door haar middelbare school-muziekopdrachten heen.
Onze dochter is nog nooit met zoveel plezier naar pianoles gegaan.
Irenes kundige begeleiding en inzet zorgt ervoor dat alles nu op zijn plek valt.
Irene probeert altijd een plekje te vinden voor spoedopdrachten.

Ylva Gort-kochheim | Pianoles dochter

TECHNIEK GECOMBINEERD MET STUKKEN ZINGEN

“Gezellige en leerzame lessen”

Mijn dochter zit inmiddels twee jaar op zangles bij Irene. Zij komt daar met veel plezier door de gezellige en leerzame lessen. Techniek wordt gecombineerd met stukken zingen, wat elke les een leuke les maakt.

Margo Hoek | Zangles 

POSITIEF EN MET RUST BEGELEIDEN

“Prachtig hoe ze inspireert en enthousiasmeert!”

Irene geeft nu ruim een jaar pianoles aan onze zoon. Irene weet hem zo positief en met alle rust te begeleiden, dat hij geconcentreerd en met heel veel plezier speelt. Prachtig om te zien hoe ze hem inspireert en enthousiasmeert! (Nu ruim drie jaar en andere zoon ook op les, red.)

Sharon van der Aa | Pianoles zoons

TOPZANGERES/-PIANISTE!

“Didactisch erg sterk”

De lessen van Irene kan ik echt aanraden. De lessen zijn heel leerzaam, leuk en goed opgebouwd. Irene is een topzangeres/ pianiste die didactisch erg sterk is en dat maakt het aanleren van de lesstof veel fijner.

Malu K. | Zangles (zelf) en Pianoles (echtgenoot)