fbpx
 

Professionele zangles voor elke stijl, elk niveau, in diverse talen

... in een inspirerende studio met vleugel, piano en opnamestudio

“A bird does not sing because it has an answer. It sings because it has a song”.

Of je nu student, een professionele zanger, of een liefhebber bent, die meer wil dan de akoestiek van de badkamer; het beste van je stem laten horen is een avontuurlijke reis met onderweg veel uitdagingen. Of het nu het aanleren van de zangtechniek is waardoor je die hoge noten gemakkelijk haalt, het vinden van je eigen stijl en klank, het goed willen presteren tijdens een concert of auditie of het vergroten van je bereik door middel van inspirerende oefeningen. Ik reis graag met je mee in deze zoektocht naar jouw mooiste stem.

Live piano-begeleiding

A prima vista live begeleiding op de vleugel

Opnamestudio

Zang opnemen en afmixen
in de zangles

Online lessen

Zangles volgen op afstand
met hoge geluidskwaliteit

Leerlingen-concerten

Optreden op prachtige locaties in Nederland

WERELDWIJD ONLINE LES

HONDERDEN TEVREDEN LEERLINGEN

”%%101%%”

”>

werk aan je zangtechniek

Zangles in Amstelveen en online

 

Al 18 jaar geef ik zangles aan allerlei zangers in mijn studio in Amstelveen. Sinds twee jaar geef ik ook online les, aan zangers en zangeressen, hobbyisten tot professionals, die alles willen leren over de stem, in allerlei talen en landen.

– Zangers en zangeressen van alle niveaus die graag een goede zangtechniek willen aanleren of verbeteren
– Professionele zangers die willen werken aan hun performance
– Afgestudeerden aan een zangopleiding die hun techniek willen opfrissen
– Conservatoriumstudenten die graag bijles willen volgen in solfège, ademtechniek enz
– Jonge zangeressen en zangers die graag naar het conservatorium, een theaterschool of een andere zangopleiding willen.
– Auditanten voor musicals
– Band- of koorzangers
– Sprekers en zangers met stemproblemen
– enthousiaste amateurzangers
– vanaf 16 jaar.

Naast kennis uit mijn eigen opleidingen, pas ik ook elementen uit de Complete Vocal Technique, Estill’s Voice Training, Alexander techniek, Buteyko ademhalingsmethodiek, en Lax Vox.

Stembepaling

Bij de eerste les wordt een stemtest afgenomen om je stemsoort te bepalen. Hierbij kijken we naar wat voor stem je hebt (alt-mezzo-sopraan of bas-bariton-tenor) en wat je bereik is en wat je stemtimbre is, zodat je repertoire zingt wat bij je stemsoort past. Ook kijken we naar wat je kunt bereiken met de zanglessen. Het is dus geen test om te kijken of je al goed kunt zingen!

Begeleiding op de vleugel

In de lesruimte/serre word je begeleid op een Yamaha piano of vleugel door mijzelf. Het is niet nodig, om bladmuziek of akkoorden mee te nemen, ik vind alles vaak meteen op mijn Ipad en lees de bladmuziek hier vanaf. Wil je zelf zoeken naar bladmuziek, graag (moeilijk te vinden musical- of klassieke stukken bij voorbeeld), stuur deze graag van tevoren toe.

Men mag ook gebruik maken van mijn zeer grote en redelijk exclusieve orkestbandenbestand (uitgezonderd enkele op maat gemaakte banden). Dit betekent dat er voor elke leerling vele titels beschikbaar zijn, en dat er thuis geoefend kan worden. Dit geldt voor alle stijlen, ook voor bijna alle klassieke stukken. Bestaat het niet, dan speel ik de begeleiding ook  graag voor je in, in de juiste toonsoort!

Het is toegestaan, de les op een voicerecorder of mobiele telefoon op te nemen voor thuisgebruik.

Studiemateriaal en bladmuziek

Voor iedere leerling geldt dat er studiemateriaal ter beschikking is. De kennis van de zangstem en zangtechniek wordt mede overgebracht aan de hand van visueel materiaal, zoals pdf’s, korte power-point presentaties, enzovoort.

Opnamestudio

Verder beschikt de lesruimte over een professionele zangstudio waar je zonder kosten een nummer, waar we eerst goed aan gewerkt hebben, opnemen. Het nummer wordt in de lestijd afgemixt. De begeleiding kan piano zijn, maar ook orkestbanden. De mooie en goed ingerichte lesruimte is van alle gemakken voorzien, inspirerend en kijkt uit over de tuin. Elke les is compleet, inspirerend en leerzaam.

KLIK OP DE STIJL VOOR MEER INFORMATIE

Klassiek

Liederen, aria’s, crossover (classic tot pop)

Musical Theater

Andrew Lloyd Webber tot Broadway belting

Pop & Jazz

Van Lady Gaga tot Tony Bennett

Internationaal

Liedjes in alle talen uit de hele wereld

Contact

Voor vragen, meer informatie en beschikbaarheid: mail me en ik (of  mijn assistente) zal zo spoedig mogelijk contact opnemen!

NIEUWSBRIEF

CONTACT

Mail naar info@irenederaadt.com
Kantooruren ma-do 9-18 vr 9-13