fbpx
 

Aanbevelingen bruidsparen

Lees hier enkele van de vele reacties van bruidsparen, die Irene ontving na een optreden tijdens hun huwelijk.

"Genot voor het bruidspaar"

Vandaag kwam mijn oude studiegenote Irene de Raadt zingen tijdens een huwelijksceremonie op ons landgoed. Wat een genot voor het bruidspaar! Ik hoop dat ze nog regelmatig terugkeert met haar prachtige stem! 

– Jean-Paul Kroese, Directeur Chateau St Gerlach

"fantastisch optreden"

Lieve Irene, nogmaals bedankt voor je fantastische optreden tijdens onze huwelijksmis! We hebben er ontzettend van genoten, en met ons vele anderen. Ze raken er niet over uitgepraat. Je hebt onze huwelijksmis onvergetelijk mooi gemaakt en daar zijn we je erg dankbaar voor. We wensen je heel veel geluk in de toekomst en hopelijk tot ziens!

Robert en Yvonne Alders

"DAG HELEMAAL COMPLEET"

We willen jou ENORM bedanken voor jouw prachtige optreden in Wijer. Je hebt onze dag echt helemaal compleet gemaakt. Wat heb je prachtig gezongen voor ons… zoveel tranen bij ons maanliedje 😉 We zijn je zo dankbaar!

Mischa en Maurits van der Weijden

"Geweldige stem"

“Irene de Raadt is een zangeres met een geweldige stem”

Kasteel Engelenburg

"Onvergetelijk bijzonder"

Beste Irene, je geweldige optreden in de kerk was voor ons één van de hoogtepunten van de dag (en erg emotioneel) en we hebben fantastische reacties gekregen. Mensen waren enorm onder de indruk van je stem en je hebt menigeen kippenvel en een traan van blijdschap bezorgd! Ook de pastoor vond het prachtig. Je hebt onze dag onvergetelijk bijzonder gemaakt!

Marcel en Natascha van den Boogaard

"Hoge Ranking"

Lieve Irene, Samen met je zangpartner Marc hebben jullie onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. Wat een stemmen hebben jullie, ieder afzonderlijk en in samenspel. Jullie hebben zowel in de trouwzaal als in het restaurant een muzikaal optreden verzorgd, dat iedere gast tot bewondering en verwondering bracht. Heel veel dank ervoor. Beiden verdienen een hele hoge ranking!! Graag blijven we op de hoogte van je muzikale carrière. Veel geluk ook in je privé leven.
P.S. Graag hadden we iets op je site willen zetten. Gebruik gerust iets van het geschrevene of laat ons jouw mogelijkheid toekomen, dat te doen. Liefs en groetjes.

Bernard en Margot

"Schitterend optreden"

Lieve Irene en Marc, wij willen jullie nogmaals bedanken voor het schitterende optreden. Jullie hebben onze dag nog mooier gemaakt. Al onze gasten hebben enorm van jullie genoten, ook de kinderen. Wij zijn nu aan het nagenieten met de cd van Marc op de achtergrond. Irene als je van je zelf een cd hebt of van jullie samen willen wij die graag kopen!

Jos en Martine

"GASTVRIJE ONTVANGST"

Nogmaals bedankt voor de warme en gastvrije ontvangst! Het is moeilijk het voor onze kinderen geheim te houden, we zijn zo enthousiast. Wij zijn blij dat je dit voor ons geregeld hebt. Wij vinden het beiden geweldig dat je zo betrokken bent.

Jos en Martine

" Genoten van je mooie zang"

Heel erg bedankt voor je mooie zang tijdens ons huwelijk op Slot Zeist! We hebben genoten van de mooie nummers… en je mooie stem en charmante verschijning! We hopen je nog eens ergens te horen! Wij kijken uit naar data van volgende optredens, we zouden er graag bij zijn!

Felicia en Raymond

"Bijzonder concert"

Heel hartelijk dank voor je bijzondere concert! We waren erg onder de indruk van je stem, je interactie met het publiek en … je prachtige jurk!

Esther en Leon de Groot

"Superdag"

Wat heb je prachtig gezongen, we waren allemaal ondersteboven van je prachtige stem! We hebben een superdag gehad, mede dankzij jou!

Wouter en Ellen

"Kerkje in schotland"

Lieve Ireen, heel erg bedankt voor het zingen van “Our Wedding Day” in ons kerkje in Schotland. Iedereen was onder de indruk van je stem, en er is menig traantje gelaten! Wat geweldig dat je helemaal naar Schotland bent gekomen om speciaal voor ons te zingen! 

– Annet, Simon en Jade Bowler

"Genoten van je concert"

We hebben echt genoten van je concert en van je prachtige stem.

Gerard en Ada van Andel

"Prachtige stem"

Heel erg bedankt, we hopen dat je nog heel lang doorgaat, mensen te betoveren met je prachtige stem!

Jasmijn en Lennaert

"ERg ontroerend"

Het was prachtig. Veel dank, het was erg ontroerend. 

Stefan Derksen