fbpx
 

Zangworkshop Klassieke duetten

Deze zangworkshop wordt afgesloten met een live concert bij kaarslicht voor eigen publiek, geheel in Italiaanse sfeer!

Zang-workshop duetten Irene de Raadt Zangles Amstelveen

Na het succes van de vorige workshops (o.a. ademsteun, performance training, West Side Story…) en de mooie reacties hierop geef ik op veler verzoek een zangworkshop Klassieke Duetten.

Concerto di Duetti d’Amore in Pallazo Irene

Voor het concert gaan bij kaarslicht de deuren open voor de gasten (elke deelnemer mag 4 gasten uitnodigen, maar ook geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om te komen kijken, graag even vooraf per mail), die een Italiaans aperitief en hapje wordt aangeboden.

Zangworkshop duetten Irene de Raadt3Tijdens het concert zing elke deelnemer één of twee duetten en eventueel (indien de tijd het toelaat) een solo-lied.
Na afloop (het concert duurt ongeveer een uur) is er gelegenheid tot napraten en borrelen in de feeëriek verlichte tuin en mijn huis, wat voor de gelegenheid tot “Palazzo Irene” is omgetoverd in geheel Italiaanse sfeer.

Voor muzikale begeleiding wordt gezorgd.
Enkele voorbeelden van duetten:

  • La Ci Darem La Mano van Mozart
  • Ich Wollt, Meine Lieve Ergösse Sich van Mendelsohn
  • Sul’Aria (Briefduet) van Mozart
  • Belle Nuit, O Nuit d’Amour
  • Tenor and Baritone
  • Tonight (West Side Story)
  • Mancuso (Il Trovatore van Verdi)
  • Als je zelf een aria wilt zingen, laat het dan graag weten, dan kan ik daarmee rekening houden. Solostukken ook graag doorgeven.

Aanmelding via email. Geef ook even het aantal gasten door wat naar je komt luisteren.

Zangworkshop Duetten Irene de Raadt6

 

Tijd workshop

14.30-17.00 uur.

Aanvang concert

18.00 uur (deur open 17.30)

Kosten

voor deelname aan deze workshop plus uitvoering zijn 100 euro, over te maken naar rekeningnummer NL44ABNA 0596410476 tnv Irene de Raadt. Vermeld daarbij je stemsoort (bas/bariton/tenor of alt/mezzo/sopraan). De betaling is je inschrijving.
Na ontvangst van betaling krijg je een lijst met mogelijke duetten toegestuurd. Hieruit kun je een keuze maken. Suggesties zijn ook welkom! Na ontvangst van alle voorkeuren wordt er een setlijst gemaakt, en worden er duo’s gevormd. De partituren, alsmede links naar een voorbeeld en orkestbanden (indien beschikbaar) zullen daarna per email worden toegestuurd. Vermeld in je email ook de titels van je solostukken. Hoeveel solo’s er kunnen worden gezongen is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar in elk geval één per deelnemer. Wij ontvangen graag een partituur/orkestband van de solostukken. Voor begeleiding wordt gezorgd.

Gasten

krijgen gratis entree plus een glaasje prosecco en een Italiaans hapje en wanen zich voor een avond in Italië!