fbpx
 

ZANGWORKSHOP KLASSIEKE EN MUSICAL-DUETTEN

zangworkshop-klassieke-duetten-irene-de-raadt

Na het succes van de vorige workshops (o.a. ademsteun, performance training, West Side Story…) en de mooie reacties hierop organiseer  ik op veler verzoek een zangworkshop Klassieke en Musical- Duetten. Deze zangworkshop wordt afgesloten met een live concert bij kaarslicht voor eigen publiek, geheel in Italiaanse sfeer!

Concerto di Duetti d’Amore in Pallazo Irene

zangworkshop-duetten-irene-de-raadt

Na aanmelding worden de repertoire-wensen geïnventariseerd en worden er ensembles voorgesteld met titels van duetten (je mag natuurlijk ook zelf suggesties doen). De partituren worden naar de deelnemers gestuurd. Deelnemers worden verzocht, vooraf hun partij (al dan niet in de zangles of met repetitor) in te studeren. Hoeveel solo’s er kunnen worden gezongen is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar in elk geval één per deelnemer. Wij ontvangen graag een partituur/orkestband van de solostukken. Voor begeleiding wordt gezorgd.

Op de dag zelf wordt er kennisgemaakt en tijdens de workshop de duetten samen gerepeteerd. De solo-nummers graag van tevoren goed repeteren, want tijdens de workshop is er geen tijd om deze te repeteren! Na de workshop wordt er soms samen gegeten bij een restaurant in de buurt, maar dat is natuurlijk aan de deelnemers.

Voor het concert gaan bij kaarslicht de deuren open voor de gasten (elke deelnemer mag 2 tot 4 gasten uitnodigen (afhankelijk van het aantal deelnemers), die een Italiaans aperitief en hapje wordt aangeboden.

Tijdens het concert zing elke deelnemer één of twee duetten en eventueel (indien de tijd het toelaat) een solo-lied.

Na afloop (het concert duurt ongeveer een uur) is er gelegenheid tot napraten en borrelen in de feeëriek verlichte tuin en mijn huis, wat voor de gelegenheid tot “Palazzo Irene” is omgetoverd in geheel Italiaanse sfeer.

 

KLASSIEKe duetten

La Ci Darem La Mano – Nozze di Figaro
Duo des Fleurs – Lakmé
Ich Wollt, Meine Lieve Ergösse – Mendelsohn
Sul’Aria (Briefduet) – Nozze di Figaro
Belle Nuit, O Nuit d’Amour – Contes d’Hoffmann
Mancuso – Il Trovatore
Music of the Night – Phantom of the Opera

musical duetten

You Love Who You Love – Bonnie and Clyde
I Will Never Leave You – Side Show
Who Will Love Me As I Am? – Side Show
No Reason – Beatlejuice
What is This Feeling  – Wicked
Tonight – West Side Story
A Whole New World – Alladin 

Workshop: 14.30-17.00 uur.

Concert: 20.00 uur (deur open 19.30)

Kosten deelname: € 150 euro voor workshop, concert, dranken en hapjes, piano-begeleiding, 

Gasten: € 10.= entrée plus een glaasje prosecco en een Italiaans hapje en wanen zich voor een avond in Italië! 

Ervaringen

Een onvergetelijke middag en avond!

Ik wil je heel graag bedanken voor deze geweldige workshop, die niet alleen erg leuk was door de mensen die ik heb ontmoet, maar ook heel erg leerzaam. Het concert was daarna zo mogelijk nóg leuker! Wat heb je een perfect verzorgde avond geörganiseerd, Irene! Heel erg bedankt!

– Saskia de Jong

Geweldig georganiseerd

Dankjewel, Irene, voor dit mooie concert! Wat een mooie duetten, we hebben genoten! Ook waren we onder de indruk van jouw pianospel. Knap gedaan, zeker gezien alle organisatie! We komen graag weer!

– Gerard Klaassen en Madeleine de Jong 

Het was te gek!

Deze workshop was een geweldige ervaring! Ik heb genoten! Dankjewel Irene en Manfred! x

– Roxanne