fbpx
 

Jazzy easy listening

Gatsby Project Irene de Raadt
Een sfeervolle easy listening begeleiding van uw receptie of diner: the Gatsby Project: Jazz van de 20s tot de 50s, geheel in vintage stijl aangekleed. Wij spelen de bekende standars van Ella Fitzgerald, Cole Porter, Gershwin, Marilyn Monroe, maar ook vintage jazzy bewerkingen van de band “Postmodern Jukebox” van Scott Bradley.

Hiernaast spelen wij ook veel latin jazz (o.a. Braziliaans Jobím repertoire); fijne feelgood muziek als omlijsting en sfeermaker tijdens recepties en diners. Op verzoek is een diner dansant mogelijk. Een zeer bijzondere muzikale “aankleding” van uw diner, waar uw gasten nog lang over na zullen praten!

Irene is te boeken als piano-zangduo met pianist Pieter van Santen, maar ook als trio met bas, kwartet met trompet of saxofoon en kwintet met drums. Vraagt u naar de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsofferte.

Het pianospel van Pieter van Santen is virtuoos en is een lust voor het oor.

Aanbevolen door Kasteel Engelenburg en andere locaties, vraagt u gerust naar referenties. Op verzoek is het mogelijk dit duo uit te breiden met drums en gitaar tot trio en kwartet. Vraag naar de mogelijkheden, stuur een mail naar info@irenederaadt of bel 06 – 44 69 49 53.

Standaard 2 x 45 minuten of 3 x 30 minuten binnen 2,5 uur. Eigen geluidsinstallatie tot 150 personen. Achtergrondmuziek tijdens de pauzes.

Dindi (live):

 

Baby I’m A Fool:

 

Fever:

 

Wade in the Water (cover Eva Cassidy):

 

Dance Me To The End Of Love (Madeleine Peyroux cover):

 

One Note Samba:

 

Do You Know The Way to San José (met big band):

 

On the Sunny Side of The Street:

 

Moonlight in Vermont:

 

Hit That Jive Jack:

 

You Only Live Twice (James Bond):