fbpx
 

Van klassiek tot pop, huwelijksmis tot burgerlijk huwelijk

Irene de Raadt is één van de weinige zangeressen, die zowel klassiek als musical, pop en andere lichte stijlen zingt en is een bijzondere toevoeging aan een huwelijksceremonie. Nog steeds treedt zij met veel plezier op voor particulieren en tijdens een huwelijk, in binnen- en buitenland.

Muziek op verschillende momenten

 

 

 

Bij het kiezen van de muziek voor een huwelijksmis is het heel mooi om bij voorbeeld de binnenkomst van het bruidspaar, na de sprekers (waarbij het lied kan inhaken op het thema van de speech), na het jawoord, tijdens de collecte en communie, de Maria-groet, en tijdens het verlaten van de trouwzaal/kerk zang te horen. Bij een Maria-groet zijn een aantal versies van het Ave Maria mogelijk: Bach/Gounod, Schubert of Caccini.

Bij een burgerlijk huwelijk is meestal geen Maria-groet, maar ook hier is het mooi om tijdens de ceremonie live muziek te verzorgen. Irene zong al op kastelen, landgoederen, Toscaanse heuvels en Franse kasteeltuinen. Met pianist, backing tapes, viool, gitaar of klein orkest, alles is mogelijk. Uiteraard houden we rekening met jullie wensen ten aanzien van repertoire, dress-code enz.

Neem contact op voor de mogelijkheden met één van de boekingsbureaus of via info@irenederaadt.com.