fbpx
 

Wereldmuziek

is muziek uit alle landen. Denk aan:

  • Franse chansons
  • Spaanse flamenco
  • Zuid-Amerikaanse bolero’s en salsa
  • Italiaanse pop
  • Braziliaanse bossa nova’s
  • Portugese Fado

Ik kan je helpen met de uitspraak, het ritme, de klankkleur en meer. Omdat ik over de hele wereld gewoond heb, spreek ik ook diverse talen en ken ik de culturen, die bij deze muziek horen. Ik heb altijd al een brede interesse gehad in allerlei soorten muziek. In Zuid-Amerika leerde ik de bossa’s kennen en de salsa, maar ook Franse chansons heb ik altijd graag gezongen. Ik ben verder zeer bekend met de Italiaanse pop. Sommige leerlingen spreken zelfs een aardig mondje Spaans en Italiaans doordat ze nummers zingen in deze taal. Ik help je graag met het leren zingen van al deze mooie muziek.