Een bijzonder cadeau

Een cadeaubon voor een (aantal) privé zang- of pianolessen ter waarde van een bedrag naar keuze.

Soorten cadeaubonnen

Er kan gekozen worden voor één of meer lessen. De tarieven zijn dezelfde als bij de reguliere lessen en vindt u door hier te klikken.

Er kan ook gekozen worden voor een uur of meer studio-opnames (bij voorbeeld voor een cd). Bij de studio-opname krijgt men een compleet afgemixte, professionele opname mee op cd/via Wetransfer. Voor een reeks lessen geldt dat er een regelmaat van wekelijks of tweewekelijks aangehouden moet worden. De lessen beginnen te tellen vanaf het moment dat de eerste les wordt ingewisseld. Het is niet mogelijk om de lessen langer te bewaren. Verder gelden dezelfde regels omtrent afzeggen en contact, zie hiervoor de pagina

Algemene Voorwaarden.

Hoe bestel ik de cadeaubon?

  1. Stuur een email met gegevens van de ontvanger (naam, geslacht, leeftijd).
  2. Maak het bedrag over naar NL44ABNA0596410476 tnv Irene de Raadt o.v.v. “workshop – naam ontvanger”.
  3. Wij sturen je dan per email een mooie cadeaubon toe, die 3 maanden geldig is. De  ervaring is dat ontvangers van de bonnen enorm enthousiast zijn. Het is een cadeau, waarmee men inspireert, motiveert en een stukje ontspanning en plezier geeft! Daarbij dromen veel zangers al jaren van een studio-opname, maar durven het niet aan. In de muziekstudio heerst een ontspannen sfeer, waardoor het ineens heel fijn en gemakkelijk gaat.Ook voor pianisten, die vroeger les hebben gehad, is een bon een leuke stimulans om wat het spelen weer op te pakken.
    Tot slot is een pianoworkshop ook een heel leuke manier om zangers zichzelf te leren begeleiden.

    Heb je interesse of heb je vragen die je graag beantwoord wilt zien: stuur een mail naar info@irenederaadt.com.

Geef een reactie