Een bijzonder cadeau

Een inspirerende cadeaubon voor een (aantal) privé zang- of pianolessen ter waarde van een bedrag naar keuze. Een persoonlijk cadeau voor iemand waar u van houdt, een relatiegeschenk, of een duwtje in de rug bij iemand, die nog geen les durfde te nemen. 

De cadeaubonnen worden altijd ontzettend enthousiast ontvangen, is onze ervaring!

Soorten cadeaubonnen

U kunt kiezen voor één of meer lessen. De tarieven zijn dezelfde als bij de reguliere lessen en vindt u door hier te klikken.

U kunt ook kiezen voor een uur of meer studio-opnames (bij voorbeeld om een album te financieren voor een bevriende musicus). Bij de studio-opname krijgt men een compleet afgemixte, professionele opname mee op cd/via Wetransfer.

Voor een reeks lessen geldt dat er een regelmaat van wekelijks of tweewekelijks aangehouden moet worden. De lessen beginnen te tellen vanaf het moment dat de eerste les wordt ingewisseld. Het is niet mogelijk om de lessen langer te bewaren. Verder gelden dezelfde regels omtrent afzeggen en contact, zie hiervoor de pagina Algemene Voorwaarden.

Hoe bestel ik de cadeaubon?

  1. Stuur een email met gegevens van de ontvanger (naam, geslacht, leeftijd).
  2. Maak het bedrag over naar NL44ABNA0596410476 tnv Irene de Raadt o.v.v. “workshop – naam ontvanger”.
  3. Wij sturen u dan per email een mooie cadeaubon toe, die 3 maanden geldig is.
  4. De ervaring leert dat ontvangers van de bonnen enorm enthousiast zijn. Het is een cadeau, waarmee men inspireert, motiveert en een stukje ontspanning en plezier geeft! Daarbij dromen veel zangers al jaren van een studio-opname, maar durven het niet aan of hebben simpelweg niet de financiële middelen voor het opnemen van een demo-album in een dure (grote) studio. Daarbij heerst in onze studio een ontspannen sfeer, waardoor het ineens gemakkelijk gaat.Ook voor pianisten, die vroeger les hebben gehad, is een bon een leuke stimulans om wat het spelen weer op te pakken. Tot slot is een pianoworkshop ook een heel leuke manier om zangers zichzelf te leren begeleiden.

    Heb je interesse of heb je vragen die je graag beantwoord wilt zien: stuur een mail naar info@irenederaadt.com of bel 06-44694953 (kantooruren).

Geef een reactie