fbpx
 

Cadeaubon voor een zangworkshop (met studio-opname) of pianoworkshop

Een leuk idee voor een verjaardag, jubileum, moederdag, vaderdag of relatiegeschenk: een cadeaubon voor een losse zangles, pianoles, workshop of webinar. Het is een geweldige manier om iemand waar u om geeft te ondersteunen in zijn of haar talent! Het is met een zangworkshop ook mogelijk om een studio-opname te laten maken. De bonnen worden altijd heel enthousiast ontvangen.

De tarieven zijn dezelfde als voor de losse lessen (niet als voor de proeflessen, want bij de cadeaubonlessen zitten een aantal extra’s) en kunt u hier vinden. De cadeaubon is 3 maanden geldig vanaf datum van aankoop. Dit in verband met de vrij drukke planning.

(N.B. Op dit moment wordt er alleen online les gegeven, wilt u een les in persoon cadeau doen, dan is het misschien beter te wachten tot het Corona-virus onder controle is. Echter, online lessen zijn volledig gelijkwaardig. Zie hiervoor de pagina online lessen.)

Mailt u naar info@irenederaadt.com en vertelt u in welke soort bon waarin u interesse heeft. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Vergeet niet de naam, het geslacht en de leeftijd te vermelden. En eventueel een tekst die u wilt toevoegen, speciaal voor de artiest in kwestie! Na betaling van het bedrag op NL44ABNA 0596410476 t.n.v. Irene de Raadt sturen wij de gepersonaliseerde bon toe. Geeft u ook aan of u deze zelf wilt uitprinten of dat u deze in full-color, op dik papier en gelamineerd wilt ontvangen via de post (extra kosten: € 6,95).

Bestel een cadeaubon

Bestel hier een gepersonaliseerde cadeaubon en geef je muzikale vriend, vriendin, familielid of collega een duwtje in de goede richting in zijn of haar muzikale talent!

Teachers: Copyright © Irene de Raadt All rights reserved. Thank you ❤