fbpx

James Bond show

Irene de Raadt zingt de bekendste James Bond-soundtracks, met levensgroot filmscherm waarop fragmenten uit de films,  interactieve lichtshow en showballet

“Een zeer exclusieve show van internationale allure” – Z.K.H. Prins Albert van Monaco (één van de gasten) tijdens het CSI in Valkenswaard

Shaken, not stirred. Een entertainende show waarin Irene de Raadt de soundtracks uit de gelijknamige James Bond-films ten gehore brengt. Een medley van zes nummers, waarvan op een groot filmdoek de clips van de soundtracks en films geprojecteerd worden. Tussen de nummers door nemen een prachtig showballet en een lichtshow de gasten mee in een sensationele all-in-one sensatie. Irene kreeg met dit programma een paar keer een staande ovatie, waaronder van Z.K. H. Prins Albert van Monaco tijdens het CSI (Concours Hippique) te Valkenswaard! Een zeer stijlvolle act van hoog niveau met een “classy english touch”. De nummers die Irene zingt zijn: For Your Eyes Only, Nobody Does It Better, Tomorrow Never Dies, All Time High, Diamonds Are Forever en Goldfinger.

Referenties (klik op de link):Irene_de_Raadt_Maritim_Hotel_Düsseldorf 2

Orange Babies Golfgala “From Zambia with Love”

CSI (International Concours Hippique) Valkenswaard
(waaronder Z.K.H. Prins Albert van Monaco)
Littéraire Sociëteit de Witte, Den Haag
Showorkest de Heverband, België
Kasteel Wijenburg
Gala APT, Maritim Hotel, Düsseldorf

Standaard aaneensluitende show van 26 minuten met dresschange, eventueel in 2 x 15 minuten.

Film en showballet optioneel.  Vraag naar een vrijblijvende offerte, aangepast aan uw event.
Deze wervelende show is ook te boeken voor particulieren/kleinere events en zonder film. Eigen geluidsset tot 150 personen.
Geluid en licht: Parasound, Flowsound. In het geval u voor de rest van de avond een dj bij wilt boeken met gepaste tracks, verwijzen wij graag naar Bas van Hees Productions (ook hier weer referentie: Kasteel Wijenburg).

Zangeres Irene de Raadt James Bond Act Concours Hippique met prins Albert van Monaco

Share This