fbpx
 

Muziek

uit het hart

EXCLUSIEVE CONCERTEN OP JULLIE MOOISTE DAG

Tijdens één van de mooiste dagen van jullie leven wil je muziek horen, die echt bij jullie past en een exclusieve, romantische sfeer creëert. 
Tijdens de huwelijksceremonie is klassieke zang erg toepasselijk. ’s Avonds, tijdens het diner, wil je het liefst sfeervolle en bijzondere live muziek horen. Of een mini-concert als hoogtepunt van de avond of afsluiting van deze bijzondere dag.

Irene de Raadt werkt met de beste musici uit Nederland en heeft een jarenlange ervaring. Zij zingt met haar band of backing tapes nog steeds met veel plezier op privé-gelegenheden. Neem gerust contact op voor meer informatie. Ons team luistert graag naar jullie wensen en staat zes dagen per week voor jullie klaar!

ceremonie

Tijdens de huwelijksceremonie op het gemeentehuis, in een villa, buiten in een tuin, in een kasteel of de mis in de kerk: klassieke zang (Ave Maria, liederen) of moderne muziek.
Met prachtige backing-tracks, pianist of combo

diner

Stijlvolle en sfeervolle muziek als omlijsting van jullie huwelijksdiner. Met pianist, combo, the Gatsby Project of klein (of groot) orkest de Heverband. Jazz-pop-modern-ballads, maar ook uptempo dansmuziek. 

mini-concert

Een onvergetelijk hoogtepunt van de dag: een mini-concert met enkele nummers. Klassiek, classic-meets-pop of musical: een knallend begin van jullie leven samen en een onvergetelijke verrassing voor jullie gasten. Ook duetten mogelijk.