fbpx
 

Het kerstconcert van de privé leerlingen zangles en pianoles van Irene de Raadt zal ook in 2017 traditiegetrouw weer plaats vinden op het landgoed van Orangerie Elswout.

De datum van het benefiet-kerstconcert 2017 is bekend!

Op zondag 17 december, om 19.30 uur, zullen mijn privé leerlingen zangles (klassiek, pop, musical, jazz) zangles en pianoles weer stralen in een prachtig kerstconcert!

Locatie is alweer voor de derde maal Orangerie Elswout, het landgoed midden in de bossen en duinen in Bloemendaal (slechts een kwartiertje rijden). Zij stellen hun monumentale pand wederom tegen onkostenvergoeding aan ons ter beschikking. Dank, Orangerie Elswout!

Kerst is geven

Voor mij betekent kerst: geven. Dat kan van alles zijn: liefde, aandacht, hulp, waardering, barmhartigheid. Omdat ik de kerstgedachte vooral wil uitdragen door te geven aan diegenen, die het minder goed hebben dan ik, zowel mens als dier, zal ik ook ditmaal een goed doel kiezen waarmee ik zelf een persoonlijke band heb. Hiervoor waren het Dierentehuis Amstelveen, een tehuis voor gehandicapte zwerfkinderen in India, Elephant Nature Park, de WSPA o.a. doelen waaraan wij schonken. In het volgende nieuwsbericht zal ik wat foto’s laten zien van onze donaties!

Goed Doel

Het goede doel voor dit jaar zal ik spoedig bekend maken. Het is moeilijk kiezen! Wordt het Pegasus, een opvang voor ezels in Israël waarvan ik de eigenaar ken en weet dat hij zo hard werkt, Stichting Aap waar ik zelf als tiener vrijwilliger was, en die nu een prachtig park hebben voor katachtigen, Primadomus, waar ik van plan ben ook als vrijwilliger te gaan werken met mijn dochter Fiorella. Of toch het fonds van de mij altijd inspirerende Jane Goodall, wat mij betreft dè front vrouw van de dierenbeschermingsorganisaties, een dame waarvan ik hoop, dat ik haar ooit nog eens mag ontmoeten. De keus is moeilijk!

Een kerstconcert voor iedereen

Er wordt al druk gerepeteerd door zowel de studenten, volwassenen en jongsten, de profs en de liefhebbers, de pianisten en de zangers. Natuurlijk zijn er ook weer bekende zangers, zoals Johnny Barendsen (Soldaat van Oranje en Liesbeth List, de musical), Dywel Braaf (winnaar “het Orkest van Nederland, Op Weg naar het Concertgebouw), Melissa (finaliste “the Voice of Holland”) en vele anderen. Luister ook naar het beginnend talent, wat zeker veelbelovend is voor de toekomst. En natuurlijk is plezier en samenzijn de belangrijkste drijfveer van dit concert. Het repertoire is gekozen en het programma volgt spoedig. Komt allen! 🙂