fbpx
 

Concert ten bate van het goede doel

Aanstaande zondag 19 december zullen zoals vanouds mijn leerlingen een prachtig kerstconcert geven. Dit keer weer in de kerk van het Apostolisch Genootschap, die voor de gelegenheid door hen weer prachtig versierd is.

Gevarieerd Programma

De pianoleerlingen spelen daar op een prachtige, grote Yamaha vleugel. Iedereen heeft de afgelopen weken in de pianoles en thuis hard gestudeerd voor het concert. Het programma is dit keer weer heel gevarieerd, van Bach tot blues en jazz, maar vooral natuurlijk klassiek.
Jammer genoeg moest de helft van het concert, wat gepland was tussen 17 en 19 uur, waar de volwassen leerlingen zouden spelen, geannuleerd worden omdat we niet na vijf uur in de kerk mochten blijven wegens de corona-maatregelen. Deze leerlingen zullen in het lenteconcert alsnog optreden.

Weer live met elkaar!

Vorig jaar was het kerstconcert online, wat erg behelpen was. Met tussendoor kerst-jingles en een spel met vragen over stukken, die op mijn luisterkalender, die ik in de zomer gegeven had, stonden, is het wel bijna een volwaardige “kerstuitzending” geworden, die zó op tv kon!

Maar pianospelen en zingen voor publiek moet toch echt live, met elkaar, zonder tussenkomst van computers! En na zo’n lange tijd is het geweldig, om eindelijk weer van de muziek en de samenkomst van vrienden en familie te kunnen genieten!

Quatre-Mains

Omdat we weer in de kerk kunnen spelen, zullen veel stukken ook à quatre-mains gespeeld worden door mij met de leerling.

Het Goede Doel: Dieren Asiel Amsterdam (DOA)

Zoals elk jaar, is de opbrengst van de kaartjes plus de extra donaties in geld en natura, dit keer weer voor een goed doel. Na verre organisaties zoals Elephant Nature Park, Stichting Pegasus, Quelli Di Nessuno, Born Free Foundation, Stichting Bal Anand, en veel meer, heb ik dit jaar gekozen voor een doel, dichterbij huis, namelijk het Dieren Asiel Amsterdam. Met dit geld zal het asiel meer dieren kunnen opvangen, en met de donaties in natura van de verlanglijst van de dieren, zullen de dieren hopelijk wat afleiding hebben. Wilt u met kerst ook iets doen voor de dieren? U kunt uw donatie doen middels de website, klik hier voor de link.