fbpx
 

irene_de_raadt_sopraan_zangeres_zangdocent_vocalistNet terug van een heerlijke vakantie en meteen al aan het werk… Bijna helemaal volgeboekt tot de kerst dus geen tijd meer om te relaxen! Vanavond “Parla Più Piano” van Ennio Morricone en “Canto de la Terra”. Een verrassingsbruiloft met heel fijne mensen die mij geboekt hebben. Mijn dochter Fiorella hield me gezelschap aangezien mijn favoriete geluidstechnicus Ronald van Hees van Parasound aan het werk is in St. Paul’s Cathedral in Londen… (Prins Andrew?) Gelukkig heb ik een dfx met die naam, dus ik mag niet klagen (grapje voor de collega musici onder ons), dus ik ben ook happy! 🙂

Just back in Holland and back to work again… Almost fully booked every weekend (and many weekdays) until december 25th so no time to relax anymore! Tonight “Parla Più Piano” from Ennio Morricone and “Canto de la Terra”. A small surprise wedding with wonderful people that had booked me. My lovely daughter Fiorella kept me company since my favourite sound technician Ronald Van Hees is doing a wedding at St Paul’s Cathedral in Londen (Prince Andrew?). But I have the dfx with that name (inside joke for the musicians amongst you) so I am happy too 😜😅