fbpx
 

Audities jonge deelnemers klassieke zangles

De zoektocht van Muziektheater Transparant naar jong en muzikaal talent is opnieuw ingezet! Zangers en zangeressen klassieke zangles, doen jullie mee?

Na meer dan 20 edities is de jongerenopera ondertussen uitgegroeid tot een internationaal geprezen event dat jong talent de kans biedt om binnen een professionele context podiumervaring op te doen.

De opera “Les Indes Galantes” als decor voor creatief project

Dit jaar vormt Les Indes Galantes van Jean-Philippe Rameau het decor voor dit intens maar uiterst creatief project, waar jonge en ambitieuze zangers en instrumentalisten tussen 15 en 25 jaar gedurende 2 weken worden ondergedompeld in de wereld van de opera en het muziektheater. Als sluitstuk volgt een 2-daagse voorstellingsreeks in de Singel (18 & 19 augustus 2018), waar het project wordt voorgesteld aan het grote publiek.

Exotische voorstelling in 18e eeuwse filosofie

Regisseur Luigi de Angelis, klavecinist/dirigent Korneel Bernolet en sopraan met wereldfaam Claron McFadden, in duo met Myriam Arbouz, nemen de jonge generatie op sleeptouw bij de creatie van een voorstelling die ruikt naar vermakelijk exotisme en verpakt wordt in 18de eeuwse filosofie.

Een onvergetelijke ervaring voor zangers en instrumentalisten

Ik weet zeker, dat er een aantal leerlingen zeer geschikt zouden zijn om mee te doen. Ik heb hen ook zelf al benaderd, maar hierbij voor iedereen de flyer (NL, FR & ENG) voor de audities op 10 & 11 maart . Verspreid deze alsjeblieft naar iedereen die het horen wil.

Je kan het FB event ook delen via social media:  https://www.facebook.com/Muziektheater.Transparant.Youth.Opera/

Bekijk hier ook de impressies van de deelnemers aan de vorige editie van de jongerenopera L’Orfeo Viajero – https://vimeo.com/251334505

Mocht je nog vragen hebben, ben ik steeds bereikbaar voor meer info in de les. Maar hieronder vind je tevens de directe contactinformatie.

www.transparant.be/nl/audities

https://www.facebook.com/Muziektheater.Transparant.Youth.Opera/

Hartelijke groet,
Irene de Raadt