fbpx
 

Beste zangers en zangeressen,
Dit mailtje ontving ik deze week, en ik deel het graag even omdat ik deze enthousiaste a capella groep van harte aanbeveel! Onderaan zie je een compilatie van de Amsterdam Vocals.

Beste Irene,

Ook zo blij dat er weer gezongen mag worden? Wij zijn net weer gestart met zingen, met een nieuwe dirigent en mede dankzij de fijne respons van jou eind vorig jaar op onze email hebben we ook een sopraan en bas mogen verwelkomen én zangers kunnen doorverwijzen naar andere groepen. Zo helpen we elkaar aan fijne muzikale plekken en we willen je hartelijk danken voor je hulp.

En mocht je toevallig nog een mezzo kennen,The Amsterdam Vocals hebben per direct plek voor twee mezzi.

Onze groep in een notendop:

  • we zijn ambitieuze vocal group die onversterkt a capella zingt;
  • we zingen onder leiding van een professionele dirigent;
  • elk jaar treden we op met een nieuwe eigen concert – zie hier een compilatie. Daarnaast doen we incidenteel mee aan festivals en worden we zes tot acht keer per jaar geboekt voor jubilea, huwelijken, bedrijfsfeesten en vorig jaar hebben we gezongen in de Arena bij een UEFA wedstrijd;
  • onze repetities zijn op woensdagavond 20.00 – 22.15 uur in het Polanentheater in Amsterdam. Na afloop drinken we geregeld een borrel.

Zie voor meer informatie Facebook, Youtube en onze website.

Mocht je iemand kennen die op zoek is na een leuke Amsterdamse vocal group, dan houden we ons van harte aanbevolen. Aanmelden kan per email op info@theamsterdamvocals.nl. Alvast bedankt voor het onder de aandacht brengen!

Hartelijke groet,

The Amsterdam Vocals