fbpx
 

WIN EEN GRATIS HUWELIJKSOPTREDEN OF GEEF HET CADEAU!

Ga jij binnenkort trouwen? Of ben je op zoek naar een bijzonder huwelijkscadeau voor je vrienden? Wil je je huwelijksceremonie- of diner een extra bijzondere emotie meegeven?

Naast mijn optredens op concerten, gala’s en evenementen in binnen- en buitenland, zing ik nog steeds heel graag op huwelijken als huwelijkszangeres! Het persoonlijke contact en de emotie die ik kan meegeven aan een huwelijksceremonie of diner, vind ik erg bijzonder.
Ik studeerde zowel klassieke als lichte zang. Een combinatie van klassiek en pop tijdens een huwelijksceremonie of een jazzy sfeervolle omlijsting van jullie diner met mijn jazz-kwartet, alles is mogelijk!

Wat moet je doen?
1. Ga naar mijn facebookpagina en LIKE dit bericht (wat bovenaan mijn tijdlijn staat)
2. DEEL dit bericht op je eigen tijdlijn.
3. LIKE mijn facebookpagina IRENE DE RAADT

Op 1 februari 2016 zal ik onder de deelnemers een winnaar verloten. Deze winnaar heeft recht op een gratis huwelijksoptreden tijdens de ceremonie (in Nederland of België), waarbij je alleen de reiskosten betaalt (0,20 euro/km). Je kunt ook kiezen voor een jazz-optreden van 1,5 uur tijdens je receptie of diner. Hierbij is een kennismakingsgesprek bij mij thuis inbegrepen, waarbij je je muzikale wensen kenbaar kan maken en ik jullie kan adviseren over de songkeuze. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als huwelijkszangeres, dus ik kan jullie zeker verrassen met mooie titels en repertoire!