fbpx
 

Coming Soon

Ik werk aan iets speciaals!

Mijn zang- en pianoleerlingen weten het, ik ben al heel lang bezig met het creëren van mijn online zangonderwijs-programma. Dit bestaat uit een online cursus, waarin ik in video’s, webinars en duidelijke handleidingen waarin je alles kunt leren over zangtechniek, zodat je kunt zingen met een gezonde zangtechniek een een vrije artistieke interpretatie. Naast tientallen instructie-video’s over ademhaling, ademsteun, klankvorming, kopstem, diverse zangstijlen en meer, zullen er meer dan 200 zangoefeningen te zien (video) en horen (podcast) zijn. Hiermee kun je zelf vanuit de privacy van je eigen huis leren over zangtechniek, en oefenen met mij aan de vleugel.

Ook zullen er diverse specialisten aan het woord komen, van logopedisten, longartsen, kno-artsen tot berkende zangers, die allemaal een inkijkje geven in hun facetten van de zang. Master the Art of Singing zal medio 2021 te koop zijn. Volg mij op social media of, nog beter, meld je aan voor de nieuwsbrief om de feestelijke lancering zelf bij te wonen!

Medio 2022 volgt Master the Art of Piano, hier is alles over het pianospelen te vinden en worden de tools aangereikt om niet alleen noten te kunnen lezen, maar ook akkoorden.