fbpx
 

Bruiloftmuziek-ZuiderzeemuseumVorige week zaterdag opgetreden in de kapel van het Zuiderzeemuseum waar twee mensen elkaar hun ja-woord gaven. De kapel ligt in een oud-Hollands dorpje aan het IJsselmeer, een prachtige locatie. Veel Italiaans repertoire, vooral van Ennio Morricone, o.a. “Nella Fantasía”, wat een prachtige muziek heeft deze componist toch geschreven.

Gisteren een repetitie met een prachtig orkest voor een concert op de Keizersgracht over twee maanden, waarover later meer. Fantastische musici met een geweldige dirigent, hard werken maar moe maar voldaan ging ik weer huiswaarts, waar ik vanmorgen eerst twee leerlingen had, die zich voorbereiden op het toelatingsexamen van het Conservatorium Amsterdam. Solfège (lezen van blad) en ritmische dictées.

Verver vandaag (eigenlijk over twee uur!) zingen in Warmenhuizen, op een afscheid van een lieve 82-jarige dame, samen met pianist Hein Hoogendoorn. Hier ga ik o.a. zingen “Kiss From A Rose”, in balladversie, en nog meer mooie liederen. Dit via Uitvaartverzorging Charon in Hoorn. Ik doe dit niet zo vaak als zingen tijdens een huwelijk of diner, maar het is zulk bijzonder en vooral dankbaar werk.

Bij beide “optredens” een Ave Maria.

 

Door mijn werk mag ik een deel uitmaken van bijzondere momenten in het leven van mensen. Dat vind ik fantastisch en ik ben er dankbaar voor.