fbpx
 

Het openluchttheater in Amstelveen, het “Romeinse” amphitheater in Elsrijk, wie herinnert het zich niet? Als kind vonden wij het maar wat spannend, vooral ‘s avonds met al die lichtjes in het “bos”…

Het is in ere hersteld en wie tussen de 5 en 15 jaar is en muziek maakt, kan zondag 18 juni meedoen aan het Vaderdag-Concours in het Openluchttheater Elsrijk (bij de Kruiskerk). Daarmee is een prijs van € 50 te winnen. Op Vaderdag treden de deelnemers aan het concours op in het theater.

Deelnemers moeten een instrument bespelen, maar zingen mag ook. Natuurlijk kan men ook gewoon als publiek komen. Een voorwaarde die de organisatoren wel stellen is dat zangers en eventueel andere deelnemers voor eigen begeleiding zorgen als die nodig is.
Een optreden mag niet langer dan vijf minuten duren. Bij heel veel aanmeldingen wordt een voorselectie gehouden, maar daarover krijgen de inschrijvers e-mail.

De jury bestaat uit Frans van Kerkwijk, eigenaar van de pianowinkel, zang- en pianodocente Irene de Raadt, pianist en pianoleraar Henk Dekker en cultuurwethouder Maaike Veeningen, als juryvoorzitter. Aanmelden kan via vaderdag@openluchttheaterelsrijk.nl

Meer informatie over het Openluchttheater op http://www.openluchttheaterelsrijk.nl/het-theater/contact/
— bij Openluchttheater Elsrijk.