fbpx
 

VANAF 1 AUGUSTUS lessen naar keuze of online of in studio. Proeflessen vanaf 28 juni mogelijk in de studio.

Na een jaar online lessen, is het vanaf 1 augustus 2021 weer mogelijk, om zangles en pianoles in de studio in Amstelveen te volgen. Ikzelf, alsmede mijn gezin, krijgen deze weken onze vaccinaties!

De online lessen blijven mogelijk en zijn sommige leerlingen zo goed bevallen, dat ze liever online doorgaan of slechts af en toe nog in de studio een les willen volgen! Ik vind het fijn, want online les heeft heel erg veel voordelen (zie het blog-bericht over de voordelen van online les). Afwisselen is dus ook mogelijk!

Zangles is mogelijk vanaf 16 jaar, pianoles voor alle leeftijden, altijd na een proefles. In verband met een zeer volle agenda (zeker na 15 uur en op zaterdag de hele dag), is het raadzaam om alvast een online proefles te volgen in de komende periode., om verzekerd te zijn van een plekje!

SAMENVATTEND:

Tot 28 juni: alle lessen online.
Vanaf 28 juni: proeflessen in de studio, reguliere lessen nog online.
Vanaf 1 augustus: alle lessen in de studio óf online (je mag ook afwisselen).
Let op: tussen 1 augustus en 22 augustus gaan wij ook met vakantie. Bespreek de datum van de proefles in die periode a.u.b. tijdig via email.

AANDACHTSPUNTEN BIJ DE LIVE LESSEN

Om het voor alle bezoekers aan mijn studio (en tevens huis) èn jezelf veilig te houden, gelden de volgende regels:

  • De RIVM regels blijven te allen tijde van toepassing. Dat betekent: een les in de studio is niet mogelijk als je verkoudheidssymptomen vertoont, zoals een loopneus, niezen, hoesten, verhoging, of andere vormen van niet lekker zijn. Je kunt de les dan natuurlijk wel online volgen, dus je hoeft bij mij nooit meer een les te missen! Dit geldt ook, als je geen zin hebt om in de auto of op de fiets weg te gaan die dag!
  • Alle leerlingen wassen hun handen na binnenkomst.
  • Ik reinig de toetsen van de piano tussen alle leerlingen en houd mezelf natuurlijk ook aan de regels.
  • Indien je in contact bent geweest met iemand die mogelijk corona heeft of iemand uit je gezin heeft corona, of je komt net uit een land dat als ricicogebied (code oranje of rood) wordt aangemerkt, dan kun je de les NIET in de studio volgen. Je moet dan 10 dagen wachten en in de tussentijd kun je de les online volgen.
  • Indien de situatie verandert (er weer meer besmettingen zijn of er een nieuwe golf komt) dan zullen de lessen wellicht weer een tijdje online zijn.
  • Vanaf 13 jaar kunnen alleen gevaccineerde leerlingen les in de studio volgen. Bij de eerste les moet een vaccinatiebewijs worden overlegd. De ouders moeten ook gevaccineerd zijn. Misschien dat ik hier later nog soepeler mee omga, maar voor nu vind ik dat veiliger, vooral voor zangles. 
  • Omdat de studio niet groot is, en de piano een contactinstrument, zijn deze regels er. Dit is in het belang van ALLE leerlingen. Je wilt zelf ook niet op een piano spelen waar een besmette leerling op heeft gespeeld of zingen in een ruimte waar zojuist een besmette leerling heeft gezongen.
  • Zodra de pandemie helemaal over is, zullen er natuurlijk minder regels zijn.