fbpx
 

de studio is weer open!

Na een jaar online lessen, is het vanaf 28  juni 2021 weer mogelijk, om zangles en pianoles in de studio in Amstelveen te volgen. Ikzelf, alsmede mijn gezin, krijgen deze weken onze vaccinaties! 

De online lessen blijven mogelijk en zijn sommige leerlingen zo goed bevallen, dat ze liever online doorgaan of slechts af en toe nog in de studio een les willen volgen! Ik vind het fijn, want online les heeft heel erg veel voordelen (zie het blog-bericht over de voordelen van online les). Afwisselen is dus ook mogelijk! Pianoles is online zelfs een kwalitatief hoogwaardiger les. Bij de zangles is het gelijk. Maar de leerlingen mogen zelf kiezen. 

Zangles is mogelijk vanaf 15 jaar, pianoles voor alle leeftijden, altijd na een proefles. In verband met een zeer volle agenda (zeker na 15 uur en op zaterdag de hele dag), is het raadzaam om alvast een online proefles te volgen in de komende periode., om verzekerd te zijn van een plekje!

SAMENVATTEND:

Tot 28 juni: alle lessen online.
Vanaf 28 juni: proeflessen in de studio, reguliere lessen nog online.
Vanaf 1 augustus: alle lessen in de studio óf online (je mag ook afwisselen).
Let op: tussen 1 augustus en 22 augustus gaan wij ook met vakantie. Bespreek de datum van de proefles in die periode a.u.b. tijdig via email.

AANDACHTSPUNTEN BIJ DE LESSEN in de studio

Om het voor alle bezoekers aan mijn studio (en tevens huis) èn jezelf veilig te houden, geldt er een coronaprotocol Dit is opgesteld aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en de vakbonden. Lees dit alsjeblieft goed door voordat je op les komt.

HET CORONA-PROTOCOL KUN JE LEZEN DOOR HIER TE KLIKKEN.