Zangeres Irene boeken met pianist voor een muzikaal optreden tijdens uw huwelijksdiner.
Irene kan als piano-zang duo ook zorgen voor sfeervolle muziek tijdens het huwelijks-diner. Zij heeft hiervoor een speciaal samengesteld repertoire van fijne feel-good pop en jazz achtergrondmuziek.

Alles natuurlijk ter verhoging van de sfeer, maar nooit te luid, zodat uw gasten een prettige conversatie kunnen voeren. Ook hier mogen bruidsparen een selectie maken en wat verzoeknummers aangeven, en houdt Irene zoveel mogelijk rekening met persoonlijke wensen.

Zang en piano duo
Irene trad o.a. op met met Leo Bouwmeester en Daan van den Hurk. De laatste jaren is Irene’s vaste pianist Dirk Balthaus. Deze pianist is een in Nederland en daarbuiten zeer gewaardeerde pianist. Samen hebben zij de laatste jaren een zeer sfeervolle en bijzondere setlijst samengesteld. Deze bestaat o.a. uit: mooie en tijdloze popballads, vintage jazzballads à la Ella Fitzgerald, moderne jazz à la Melody Gardot. Verder van de bekende jazzstandards tot latin-jazz (bossa nova’s, etc): fijne feelgood latin jazz van o.a. Antonio Jobím en anderen. Ook zingt zij tijdloze pop-ballads van Adèle, Lara Fabian en anderen, op haar eigen manier en met veel gevoel. Irene zingt ook veel Italiaans- en Spaanstalig repertoire.

Easy listening trio of kwartet
Het is mogelijk dit zang-piano duo uit te breiden tot trio of kwartet (bas en drums/percussie). Vraag naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

Ook hier wordt een professionele, compacte geluidsinstallatie door ons verzorgd en is in de prijs inbegrepen.