Privé pianoles in Amstelveen

Irene geeft naast zangles aan beginnende, gevorderde en professionele zangers ook pianoles.

Deze pianolessen zijn geschikt voor iedereen die graag wil leren pianospelen, klassiek of populair, akkoorden wil leren spelen en/of graag meer wil leren over muziektheorie.

Op de pianolessen zijn dezelfde tarieven en voorwaarden van toepassing als bij de zanglessen. Deze tarieven en voorwaarden kun je vinden in het menu hierboven onder zangles.

De pianolessen worden in de (thuis-)zang-/pianostudio gegeven aan de De Surmontstraat 72 in Amstelveen, alwaar voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en een goede openbaar vervoerverbinding.

Hieronder ziet u Dywel, leerling van Irene, die al winnaar was van het RTL-programma “Het orkest van Nederland – Op weg naar het Concertgebouw”. Hij soleerde in het Concertgebouw met Wibi Soerjadi. Irene hielp hem met de voorbereidingen voor de toelatingsexamens voor het Conservatorium, waar hij nu studeert.

De overige filmpjes zijn thuisopnames in Irene’s piano-/zang-/geluidsstudio in Amstelveen.

 

Irene gebruikt bij de pianolessen veel verschillend materiaal. Hieronder kunt u enkele basisboeken vinden. Deze kunt u bestellen bij Broekmans en van Poppel, een van oudsher zeer bekende en goed gesorteerde muziekwinkel voor cd’s en bladmuziek, te vinden in de van Baerlestraat in Amsterdam-zuid. Staat een boek er niet bij? Neem dan even contact op met de winkel, die zeer klantvriendelijk is!

Leerboeken en links om deze te bestellen 

Jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen:
Kinderen:
Websites
voor het opzoeken van akkoorden bij popliedjes: e-chords.com