fbpx
 

Optreden tijdens het benefiet Golfgala van Orange Babies “From Zambia with Love”, georganiseerd door de Poelman Foundation, op Golfcentrum Princenbosch.

zangeres-irene-de-raadt-orange-babies-zangeres-zangles-amstelveen-pianoles-sopraan-huwelijkEen leuk bericht wat ik tegenkwam over een optreden wat ik al een poosje geleden heb gegeven.

Op vrijdag 20 september 2013 vond de derde editie van het Orange Babies GolfGala plaats. Het thema was ‘From Zambia With Love’, wat resulteerde in een fantastische avond in James Bond-stijl. Dankzij de gulle giften en grote betrokkenheid van alle gasten was het een overweldigend succes!

Gastvrouw Natasja Froger sprak ontroerende woorden als dank voor de steun en het enthousiasme van Poelman Foundation en alle gasten. Een indrukwekkende film over het bezoek aan de projecten in Zambia in augustus 2013 zorgde voor extra ontroering in de zaal. Met een loterij en veiling onder toeziend oog van veilingmeester van Christie’s Amsterdam, en een fantastisch optreden van zangeres Irene de Raadt, werd een recordopbrengst bijeen gebracht. Dankzij het fantastische bedrag dat bijeen is gebracht voor Orange Babies, kunnen we onze projecten in Zambia continueren. Zo wordt er gestart met het project Angela’s Dream. Hiervoor wordt grond aangekocht, waarop een nieuw thuis voor weeskinderen gerealiseerd zal worden. Op deze website en op orangebabies.com zal er over de voortgang van de projecten worden bericht.

Klik op de link om over het gala te lezen: Golfgala 2013 | Poelman Foundation.