fbpx
 

Geven

Mijn doelen

Een gedeelte van mijn gages gaat naar een goed doel. In het verleden heb ik bij voorbeeld een benefietconcert georganiseerd voor Bal Anand, die in Bombay, India een zorgboerderij voor gehandicapte zwerf- en weeskinderen hebben gebouwd. De opbrengsten van dit leerlingenconcert èn een deel van de opbrengsten van de zangvakantie, die ik in 2010 naar Frankrijk heb georganiseerd, ging naar dit goede doel. Ook hebben mijn jongste leerlingen knuffels gedoneerd (zie foto’s). Een klein gebaar, maar voor hen zo belangrijk, te weten, dat iemand om hen geeft. Veel van deze kinderen zijn op straat achtergelaten door hun ouders, die niet voor hen konden of wilden zorgen. Wilt u ook iets betekenen voor deze kinderen? Kijk bij nieuws voor meer info over dit concert of bij links om meer te weten te komen over dit fantastische project!

Een tweetal optredens voor de geweldige WSPA, de World Society voor the Protection of Animals, heb ik met veel liefde gratis gegeven (deze organisatie zet zich wereldwijd in voor dieren in nood), evenals optredens voor de Dream Foundation (maakt dromen van terminaal zieke mensen waar) en Senior Vakantie Plan (seniorenreizen).

Hiernaast ben en was ik vrijwilliger bij organisaties als Natuurmonumenten, Stichting Aap en het Wereld Natuur Fonds.

Maar ook als zangeres probeer ik mensen te raken en een mooi moment te laten beleven met mijn zang, waardoor ze dichter bij zichzelf komen te staan, een mooie herinnering hebben of gewoon, even uit de waan van alle dag te kunnen ontsnappen. Hiervoor laat ik hen ook delen in mijn gevoel in een lied. Verder vind ik het geweldig, mijn vakkennis te delen en over te brengen aan zangers, om hen zo te helpen met het realiseren van hun droom: hun talent te kunnen ontwikkelen en op hun beurt weer mensen te raken met hun zang. Of gewoon, omdat ze er plezier aan beleven!