fbpx
 

I have been invited to attend the press premiere of “Maria by Callas” tomorrow in Amsterdam. It is a movie about my first and perhaps greatest inspiration for classical (Belcanto) singing. I am very much looking forward to this. I once had the chance to meet and talk to her accompanyist and director Eugene Kohn (see pictures of him and me on my FB page). This is yet another wonderful opportunity to be diving in the world of this great diva with the voice in which you always heared her heart…

Morgen mag ik, op uitnodiging van Triple P Entertainment, de perspremière bijwonen van de film “Maria by Callas”. Ik voel me vereerd en blij, omdat Maria Callas mijn eerste en misschien wel grootste inspiratie was voor de klassieke zang!
Ooit had ik de gelegenheid om haar repetitor (pianist), Eugene Kohn, te ontmoeten en met hem te praten. Zie de foto’s van hem op mijn FB pagina. Ik kijk ernaar uit, om de film te zien, over de diva in wiens stem je altijd haar hart kon horen…