fbpx
 

Bron: Dag van de Romantische Muziek 2015 (klik op de link voor meer informatie)

Romantisch buiten trouwenTrouwplannen? Buiten, onder een boom in een park, begeleid door violen of een heel orkest? Het kan!

Tijdens de Dag van de Romantische Muziek kunnen trouwlustigen nu hun ja-woord geven.  Ik heb hier tweemaal gezongen en het is een prachtig evenement!

Natuurlijk kom ik ook graag zingen op jullie bruiloft, maar deze dag is de verjaardag van mijn dochter en kan ik helaas niet…
Alle andere dagen van het jaar wel, trouwens. 😉 Lees er meer over onder “Zangeres Huwelijksceremonie” of “Zang en piano/easy listening tijdens Huwelijksdiner“. De reacties en aanbevelingen kun je ook lezen op een aantal sites, waaronder “Kasteel Engelenburg” of gewoon hier onder “Reacties

Trouwens, “if you didn’t pop the question yet”, KUN je dit ook doen tijdens de “Classical Karaoke” tijdens deze dag, die dus op 23 augustus is, waar je je vraag gewoon zingt voor je liefste… Wie zegt er dan nog nee? (Lukt dat niet meteen, dan kan je beter eerst zangles bij mij volgen ;-))

Of je pakt je picknickmand en trekt je baljurk aan. Samen op het gras liggen… ogen dicht… en genieten van de mooie muziek.

Let the Wedding March begin!