fbpx
 

Programma Benefiet kerstconcert  

Morgen is het zover: het jaarlijkse benefietconcert van de jongste zang- en pianoleerlingen. Het zal plaatsvinden in de Orangerie van Landgoed Elswout. Mijn leerling solfège en muziektheorie Dywel Braaf zal hier ook optreden. Hier kunnen jullie hem zien spelen in Het Concertgebouw Amsterdam. Hij was de winnaar van het tv-programma Het Orkest van Nederland. Dit is een programma waarin jonge veelbelovende musici strijden om een ere-solo in het Concertgebouw. Ik kijk enorm uit naar het concert van alle leerlingen morgen, op wie ik allemaal even trots ben! 

Het concert van de volwassen leerlingen zal in februari plaatsvinden. Hierover volgt spoedig informatie.

A Christmas Carol

De voorstelling van de musicalleerlingen zal in het teken staan van “A Christmas Carol” van Charles Dickens. Dit verhaal, dat gaat over de gierigaard Ebenezer Scrooge, die uiteindelijk de betekenis van liefde hervindt, wordt in het kort gespeeld. Hij geeft uiteindelijk grif aan onze stichting Pegasus! <3 Daarna zullen swingende kerstnummers de boventoon voeren!

Na de musicalleerlingen zullen mijn jongste leerlingen die privé pianoles en zangles volgen, een gevarieerd programma brengen, wat u zeker in de kerstsfeer zal brengen! 🙂

Goed Doel dit jaar: Pegasus

Het goede doel dat ik dit jaar heb gekozen is Pegasus. Dit is een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde en mishandelde ezels en paarden. Alle inkomsten van de kaartverkoop zullen rechtstreeks naar dit goede doel gaan. Ik ken de eigenaar persoonlijk, en weet dus, dat elke cent goed besteed wordt. Klik hier om meer te lezen over Pegasus. 

Het programma

vindt u onder dit mooie stukje piano van Dywel.

Ik wens iedereen een fijne feestmaand en een gelukkig en muzikaal 2018!

Programma benefiet Kerstconcert Irene jong (zang en piano) 2017

Tomorrow will be the annual charity concert of my youngest vocal and piano students. It all takes place at Orangerie Elswout, a monumental location on the estate of Landgoed Elswout.
Dywel will be performing too. Here you can see this young, talented pianist play at Het Concertgebouw Amsterdam. He was the winner of the tv program Het Orkest van Nederland. This is a contest for young promising musicians where the prize is a solo performance in het Concertgebouw. But I am very proud of all my students and I am looking so much forward to this evening! <3